HERKEN JE EEN VAN DE VOLGENDE UITDAGINGEN?

Los het op met paarden coaching!

oogvoorhetpaard

 • Je paard moet de trailer in, maar het lukt je niet om dit voor elkaar te krijgen
 • Je paard moet naar de tandarts of de hoefsmid, maar staat dan nooit stil
 • Je paard is erg schrikachtig en het wordt steeds erger
 • Je wilt het op een vriendelijke manier doen, maar denkt toch dat het niet gaat lukken
 • Je weet eigenlijk niet meer waar je moet beginnen
 • Je hebt alle tips en trucs van iedereen al uitgeprobeerd
 • Je denkt waarom zou ik het dan nog proberen, maar toch wil je heel graag een fijne band

Als je jezelf herkent in één van deze uitdagingen dan kan ik, Anita Janssen van van Oog voor het paard,  je helpen. In mijn werk kom ik regelmatig van dit soort situaties tegen, en vanwege het feit dat de veiligheid voor jezelf voor op moet staan, is het van groot belang om dit grondig uit te zoeken en aan te pakken. Vaak ligt de oorzaak op verschillende vlakken en kan het een niet opgelost worden zonder het ander. Het is voor jou dan ook van belang om dit goed en uitgebreid te onderzoeken. Als gecertificeerd TTouch Practitioner zal ik je paard coachen en je helpen om een sterke band te creëren.

“ALS JIJ NU DE KEUZE MAAKT OM DEZE UITDAGING GRONDIG AAN TE PAKKEN IS DIT DE DAG WAAROP JE DE BAND MET JE PAARD STERKER MAAKT.”

Ook ik moest een keuze maken met mijn eigen dieren. Ik kreeg vaak te horen dat ik me neer moest leggen bij het feit dat mijn dieren niet konden veranderen. Maar ik besloot om verder te zoeken en kwam zo met de geweldige TTouch Methode in aanraking. Ik heb met eigen ogen mogen aanschouwen hoe men zonder enige vorm van dwang of drang, maar met geduld en aandacht hebben voor het paard, deze zo de trailer in kon laten lopen. Voor mij was de keuze simpel en ik ben nu heel gelukkig met mijn dieren en kan tijdig ingrijpen, voordat er grote problemen in het gedrag of de gezondheid ontstaan.

“VERANDERINGEN BEGINNEN BIJ JEZELF.”

Wanneer jij niet beslist om te veranderen zijn er eigenlijk maar twee keuzes.

Keuze 1: op dezelfde manier aan blijven modderen.

Je gaat door zoals je dat al tijden doet. De kans is dan groot dat je er nooit meer op uit kan met je paard. Je kunt geen buitenritten meer maken, naar het strand en ook niet deelnemen aan wedstrijden. Je wordt op een dag wakker en denkt “waarom heb ik eigenlijk een paard?”, “hoe kan ik hem nu zo ver krijgen en weer leuke dingen samen doen?”.

Keuze 2: maak de keuze om serieus met het de problemen via paarden coaching aan de slag te gaan.

Wat je ook wilt bereiken, als je er voor de volle 100% voor wilt gaan én ook zelf de verantwoordelijkheid neemt dan kan het niet anders dan lukken. Start nu met paarden coaching en bel voor een gratis kennismakingsgesprek.

HOE ZIET EEN TTOUCH BEHANDELING ER UIT?

Verandering begint bij jezelf. Daarom is het van belang dat je tijd en geld investeert om dit te weeg te brengen. Als jij iemand bent die graag op een diervriendelijke en zonder dwang en drang met je paard wilt werken dan kan ik je hiermee helpen. Deze sessies zullen je helpen en inspireren om aan de slag te gaan met je paard.

 • Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek
 • Er volgt bij jou op stal een uitgebreide observatie van je paard
 • Wij gaan aan de slag met grondwerk vanaf de grond
 • Je leert een aantal lichte aanrakingen en bewegingen, dit alles tijdens paarden coaching

Wat krijg je terug van je paard met paarden coaching?paarden coaching

 • Het vertrouwen van je paard
 • Een sterke band met je paard
 • Meer inzicht in je paard
 • Meer plezier met je paard

Geef je de voorkeur aan een workshop, ook dit is mogelijk. Neem contact op voor eventuele vragen of data.